O nama

Inovativnost i fokus na kvalitetu

Tvrtka je osnovana 2005. godine, sa sjedištem poslovanja u unajmljenom prostoru sa sveukupno 3 zaposlena djelatnika, no zahvaljujući neprestanoj modernizaciji strojeva i uvođenjem novih patenata, te kontinuiranom razvoju zaposlenika, Neores 2008. godine zapošljavala više od 100 djelatnika i seli u vlastiti prostor. Danas tvrtka zapošljava više 200 zaposlenika, a na svojoj lokaciji ima svojevrstan industrijski park, koji zapošljava više od 400 zaposlenika.

NEORES

neo grč. neo-; néos: nov

res, rei, f. lat stvar, zgoda, prilika; res pl. svijet, priroda, narav;

Neores d.o.o.

Tvrtka Neores d.o.o. osnovana je 2005. godine. Od samog početka, proizvodnja je usmjerena prema specifičnom proizvodnom asortimanu medicinskog tekstila i patentiranim, bešavnim specijalnim tekstilnim proizvodima, što nam je i dugoročni cilj uz potpuni odmak od klasičnog tekstila.

2005

Početak Neores-a.

2010

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing.

2012

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod.

2020

Stvaranje Just Breathe brenda.

Naše specijalnosti

Bešavno donje rublje

Medicinski proizvodi

Sportska oprema

2020. godina

Neores u doba koronavirusa

Godina pandemije koronavirusa u povijesti će ostati zapamćena kao godina prekretnice u kojoj se od poslovnih subjekata na tržištu tražio brz odgovor na novonastalu situaciju. Uz promjene poslovne filozofije i uvođenje novih poslovnih strategija, na tekstilnom tržištu javlja se velika potreba za medicinskom zaštitnom opremom. Početak 2020. godine za Europu je bio vrlo izazovan u pogledu suzbijanja pandemije koronavirusa i suočavanja s nedostatnim robnim zalihama i općenito nabavkom medicinske osobne zaštitne opreme koja je kronično nedostajala u svim sektorima, posebice zdravstvenom (javnom i privatnom). Neores je svojim dugoročnim ulaganjima u inovacije i tehnologiju pravovremeno odgovorio na novonastalu situaciju na tržištu, pružajući kao odgovor u nedostatku medicinske zaštitne opreme, svoje rješenje – Neo Intelligent Care.

Uz proizvodnju tvrtka se bavi i distribucijom trgovačke robe. Ovaj segment obuhvaćen je ekskluzivnim zastupništvom visokokvalitetnih njemačkih modnih kupaćih kostima.